arabian-nights1Arabian Nights spilleautomat er enkel og lettfattelig, men ettersom automaten er veldig variabel, kan man måtte spille lenge før man vinner noe. Derfor er dette et spill som passer best for tålmodige spillere. Ettersom man må regne med å spille lenge før man vinner tilbake innsatsene, må man ha nok penger, slik at man kan spille en stund. Man kan selvsagt også spille spillet gratis, og det er nesten like morsomt. Den eneste forskjellen når man spiller gratis, er at man ikke kan vinne ekte gevinster, men dersom man bare vil ha det moro, trenger man jo ikke å vinne noe. Gratisspill passer også fint for nybegynnere som gjerne vil teste spillet før de begynner å spille med ekte penger.

arabian-nights-83Arabian Nights er en progressiv automat, som betyr at man kan vinne kjempestore gevinster. Alt man trenger, er litt flaks, og ettersom spillet er flaksbasert, har alle like store muligheter til å vinne gevinstene. Det er en av årsakene til at mange liker flaksbaserte spill. Der stiller alle likt, enten de er erfarne spillere eller nybegynnere.

Arabian Nights har ikke så mye musikk å vise til. Når hjulene står rolig, hører man sirisser og andre bakgrunnslyder, ellers er det stille. Men sirissene bidrar til å skape den rette stemningen som passer til spillets tema. Når hjulene spinner, hører man en slags snurrelyd. Når man vinner, spilles ulike musikksnutter. Musikksnuttene er forskjellige, etter hvilke symboler som dukker opp i vinnerrekken. Spillet har ingen bakgrunnsmusikk, men musikken gir likevel spillet det lille ekstra,

arabian-nights-84Selv om dette spillet har noen år på baken, er Arabian Nights fortsatt veldig populært, først og fremst på grunn av den progressive jackpotten. Progressive spill pleier å trekke til seg mange spillere, og dersom man er heldig og vinner jackpotten, kan det bli snakk om veldig store summer.