Den klassiske filmen Ghostbusters har gitt inspirasjon til flere spill. Det første spillet som hentet tema fra denne filmen, ble lansert til Commodore 64 på åttitallet. I spilleautomaten Ghostbusters, møter man igjen personene fra filmen. Utstyrt med høyteknologiske hjelpemidler gjør heltene seg klare til å bekjempe spøkelser, og spillerne kan bli med dem på ferden.

Ghostbusters 01Spilleautomaten Ghostbusters er laget av IGT. Som i det første spillet til Commodore 64, er musikken i spilleautomaten også hentet fra filmen, men i dette spillet har musikken blitt litt modernisert. Musikken har alltid vært viktig i spill, og når man lager et spill basert på en film eller en TV-serie, er det som regel lurt å bruke originalmusikken, eller musikk som ligner på originalen. På den måten føres tankene til filmen spillet er basert på.

Ghostbusters spilleautomat deler ut flest smågevinster, men til gjengjeld vinner man veldig ofte. Derfor passer dette spillet for spillere som er litt utålmodige, og gjerne vil vinne i løpet av noen få spinn. Man kan vinne gratisspinn med klebrige jokersymboler. Det er også to andre bonusinnslag i spillet, i tillegg til morsomme overraskelser. Noen ganger flyr spøkelser over skjermen, og etterlater seg et spor av jokersymboler.

Ghostbusters 02Ikke alle er kjent med filmen Ghostbusters, men man trenger ikke å ha sett filmen for å kose seg med dette spillet fra IGT. Dersom man har sett filmen, vil man sette ekstra stor pris på at både personene og det tekniske utstyret er velkjente fra filmen. Til og med bilen til spøkelsesjegerne er med på hjulene. Her kan man slippe nostalgien løs, og drømme seg tilbake til åttitallet, eller man kan bare kose seg med et morsomt spill. Ettersom spillet har en høy utbetalingsfrekvens, egner det seg også godt til nybegynnere, og selvsagt kan man prøve spillet helt gratis, dersom man ønsker det.