jack-01Alle kjenner eventyret om Jack og bønnestengelen, som handler om en liten gutt som får tak i noen magiske bønner. Han sår bønnene, og en kjempeplante vokser opp over natten. Jack klatrer opp bønnestengelen, og kommer til kjempens hus, der han finner dyrebare skatter som han tar med seg hjem.

jack-02Som i de fleste spilleautomater, skapes stemningen av en kombinasjon av grafikk, musikk og lydeffekter. Jack and the Beanstalk innledes av en liten film, med glad og herlig musikk som passer fint til et eventyrtema. Deretter kommer man til selve spillet, der bakgrunnslydene er fuglesang. Ved hjulene ser man huset til Jack, og Jack personlig. Sommerfugler flyr over hjulene. På selve hjulene dukker det opp alt fra økser og bulkete vannkanner til geiter, kortsymboler og skatter.

Lydeffektene under selve spillet er enkle og behagelige. Det plinger i enkelte symboler, og når man vinner, spilles en glad melodi. Når man får et jokersymbol på skjermen, får man gratis omspinn mens jokersymbolet flytter seg ett og ett hjul bortover. Omspinnene fortsetter helt til jokersymbolet er ute av skjermen. Under omspinnene dukker det opp musikk. Denne musikken er også glad og underholdende, og det formelig klirrer i kassa mens gevinstene strømmer inn. Deretter er man tilbake til hovedspillet, med den behagelige fuglesangen.

Musikken i Jack and the Beanstalk er velvalgt og den er viktig for hvordan spillet oppleves. Stemningen i spillet er generelt glad, lystig og lett, og man blir i godt humør av å spille dette spillet.

jack-03Gratisspinnene spilles oppe i skyene. Her er musikken roligere og mer avslappet, men den bygger virkelig opp stemningen mens man samler gullnøkler og gevinster. Musikken under gratisspinnene kan sammenlignes med musikken i eventyrfilmer og TV-serier med eventyrlige tema. Ettersom spillets musikk varierer litt, er det ekstra morsomt å spille dette spillet.