megafortuneslotbannerSpilleautomater bruker ofte en kombinasjon av grafikk og musikk for å skape den perfekte stemningen. Det handler om at musikk og spill skal passe sammen. Dersom de to tingene ikke passer sammen, kan spillet bli en flopp, derfor legges det alltid stor vekt på å velge rett musikk når nye spill utvikles.

Mega Fortune er et av de mest populære spillene i Norge, først og fremst på grunn av spillets progressive jackpotter, der man kan vinne kjempegevinster. Spillet er laget av Net Entertainment, som er en svensk spillutvikler. Spillets tema er rikdom, og symbolene på hjulene bringer også tankene til rikmannsliv og luksus.

Musikken i spillet er avslappende, og må kalles loungemusikk. Den samme musikksløyfen går igjen gjennom store deler av spillet, men under bonusspillet økes takten i melodien. Musikken passer veldig bra til spillets tema, selv om det kan bli litt ensformig dersom man spiller lenge. Men musikken klarer å formidle stemningen på en god måte.
Mega Fortune er ansvarlig for de to største jackpotgevinstene som har blitt utdelt på nettkasinoer, og muligheten til å bli mangemillionær på et blunk gjør dette spillet populært. Mega Fortune har 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Symbolene inkluderer sjampanje, båter, biler og penger. Også kortsymbolene har blitt tilpasset temaet, ettersom de har blitt plassert på ringer og mansjettknapper. Bakgrunnsbildet viser palmer og en luksusbåt, og passer godt til temaet. Når man kommer til bonusspillet, skal man spinne et lykkehjul. Der kan man vinne tre ulike jackpotter, eller man kan vinne bonusgevinster.

Mega fortune

Mega Fortune er et godt eksempel på hvordan musikken kan bidra til stemningen i et spill. Mange ganger er det nettopp musikken som gir et spill det lille ekstra. De store jackpottene i spillet er selvsagt en hovedårsak til at mange velger dette spillet, men musikken er også veldig viktig for spillerne.