Tornado Farm Escape har hentet handlingen sin fra sørvest i USA. Dyrene på gården er lei av alt arbeidet, og bestemmer seg for å rømme ved hjelp av en tornado. De herlige dyrene gjør dette spillet verdt å prøve, og musikken skaper også den rette stemningen. Musikken i spillet er en ekte countrylåt, med glad og lystig stemning. Når man vinner stort, spilles det opp en rask banjomelodi, og smågevinster blir også belønnet med en gitarsolo.

Tornado Farm Escape 01

På hjulene dukker det opp dyr, møbler, kofferter, støvler, radioer, TV-er og skyer. Hvis man er riktig heldig, kan man vinne store gevinster, og komme til tornadobonusen. For å komme til tornadobonusen, må man få både en sky med rød pil og en sky med blå pil, som symboliserer varm og kald luft. Når luften fra disse skyene møtes, oppstår det en tornado, og to symboler velges ut.

Tornado Farm Escape 02Under tornadobonusen dukker det opp en ny musikk med høyt tempo, glad banjoklimpring, raskt felespill og country-rytmer av godt gammelt merke. Dette er musikk som kunne vært hentet fra enhver countryfest i sørstatene i USA. Under gratisspinnene sanker man med seg de utvalgte symbolene, og blir belønnet med bonuser. Bonusens størrelse avhenger av hvilke symboler man skal samle, og hvor mange symboler man klarer å samle.

Selv om dette spillet inneholder countrymusikk, trenger man selvsagt ikke å like countrymusikk for å spille. Men dersom man elsker countrymusikk, er det ekstra morsomt å spille dette spillet. Dette er et herlig spill som er relativt nytt. Spillet er laget av Net Entertainment, som er et svensk selskap som lager spill til nettkasinoer. Tornado Farm Escape ble lansert i januar 2015, og er dermed et av de nyeste spillene som har blitt laget av Net Entertainment. Spillet er vel verdt å prøve, uansett hvilken musikksmak man har.